Meditatiegroepen rondom volle en nieuwe maan:

Rondom volle maan is de energie het hoogst en liggen onze gevoelens en emoties dichter onder de oppervlakte. Een mooi moment om af te stemmen met jezelf. Met nieuwe maan begint er weer een nieuwe cyclus. Een gelegenheid tot reflectie en vooruitkijken. Heel bewust kies ik ervoor om aan te sluiten bij het ritme van de maan. Ritme is frequentie en in feite ook een trilling.

Tijdens deze meditaties lig je in een kleine groep (max. 6) en laat je je aanraken door de klanken. Er ontstaat een diepe verbinding met wie je werkelijk bent en je hele systeem wordt opgeschoond. Als vanzelf kun je antwoorden krijgen op vraagstukken waar je mee worstelt. Maar bovenal is het genieten van de zachte klanken rondom je. Alsof je in een bad van klank ligt.

We sluiten af met een kopje thee met wat lekkers. Er is eventueel ook ruimte om te delen wat je tijdens de meditatie hebt ervaren.

Voor data zie de agenda.

Bijdrage: 15 euro voor een losse meditatie of een strip van je yoga- of meditatiekaart.

Restorative yoga en meditatie met klankschalen:

Elke maand rondom nieuwe maan geef ik aan een kleine groep (max. 6 pers) in mijn praktijkruimte een ochtend restorative yoga en meditatie met klankschalen.

We beginnen met ademoefeningen en eenvoudige yoga-houdingen vanuit de restorative yoga om je lichaam voor te bereiden op de meditatie. Allemaal gericht op ont-stressen, loslaten en bij jezelf komen.

Het laatste deel van de ochtend kun je je mee laten voeren in een geleide meditatie met de prachtige klanken van de klankschalen. Een reis door je binnenwereld.

Vanuit de ontspanning die ontstaat kan je lichaam weer zijn/haar eigen balans en vitaliteit terugvinden. Hernieuwd en verdiept contact met jezelf helpt je in je dagelijks leven. Zodat het je steeds een beetje beter lukt om bij jezelf te blijven.

Bijdrage: 25 euro

-10 IMG_0588