Vorige week ging eindelijk mijn nieuwe website de lucht in. Misschien was ik wat naïef, maar ik dacht in een paar weken wel klaar te zijn met mijn relatief simpele website. Niets was minder waar.

Eénmaal begonnen, was het alsof ik aan een ontdekkingsreis was begonnen waarin ik van het ene inspirerende onderwerp in het andere kwam. Doordat mijn tijd soms werd beperkt, zat ik ergens in en moest ik het daarna weer voor een aantal dagen of soms een week loslaten. Om het vervolgens weer opnieuw op te pakken.

Ik merkte dan dat ik weer op een andere manier naar het onderwerp kon kijken en zag ineens raakvlakken daar waar ik ze eerder niet had gezien. Meer en meer zag ik de voor mij nieuwe verbindingen tussen zaken.

En het gevoel groeide…dit kon ik niet meer voor mezelf houden. En omdat het niet allemaal binnen het informatieve deel van mijn website past, ga ik ze bloggen.

Wie mij goed kent, weet dat het niet in mijn aard ligt (of lag) om iets van mijn werkelijkheid te delen met een groep onbekenden.

Maar mijn enthousiasme helpt me de drempel over om te delen, zelfs te bloggen over mijn kleine en grote ontdekkingen, over de grote en kleine dingen die me bezighouden.

Ben je inmiddels nieuwsgierig geworden?

Goed zo, ik zie je graag terug.