Meditatiegroepen rondom volle maan:

Rondom volle maan is de energie het hoogst en liggen onze gevoelens en emoties dichter onder de oppervlakte. Een mooi moment om af te stemmen met jezelf. Heel bewust kies ik ervoor om aan te sluiten bij het ritme van de maan, wat in feite ook een trilling is.

Tijdens deze meditaties lig je in een kleine groep (max. 6) en laat je je aanraken door de klanken. Er ontstaat een diepe verbinding met wie je werkelijk bent en je hele systeem wordt opgeschoond. Als vanzelf kun je antwoorden krijgen op vraagstukken waar je mee worstelt. Maar bovenal is het genieten van de zachte klanken rondom je. Alsof je in een bad van klank ligt.

Aansluitend is er een kopje thee met wat lekkers. Er is eventueel ook ruimte om te delen wat je tijdens de meditatie hebt ervaren.

Er is een groep op zaterdagochtend en een groep op woensdagavond. Voor data zie de agenda.

Bijdrage: 15 euro

Restorative yoga en meditatie met klankschalen:

Elke tweede zondag van de maand geef ik bij StudioHeerengracht in Meppel een ochtend restorative yoga en meditatie met klankschalen.

We beginnen met ademoefeningen en eenvoudige yoga-houdingen vanuit de restorative yoga om je lichaam voor te bereiden op de meditatie. Allemaal gericht op ont-stressen, loslaten en bij jezelf komen.

Het laatste deel van de ochtend kun je je mee laten voeren in een geleide meditatie met de prachtige klanken van de klankschalen. Een reis door je binnenwereld.

Vanuit de ontspanning die ontstaat kan je lichaam weer zijn/haar eigen balans en vitaliteit terugvinden. Hernieuwd en verdiept contact met jezelf helpt je in je dagelijks leven. Zodat het je steeds een beetje beter lukt om bij jezelf te blijven.

Bijdrage: 25 euro

-10 IMG_0588